pondělí 30. dubna 2012

Opi - Did it On ´Em a Catrice - 810 ACid/DC

Minulý týden nám dorazili opíci, které jsme si objednaly přes Ebay ( návod na objednávku ZDE ). Odstíny z kolekce Nicky Minaj. Did it On ´Em a Pink Friday (na ten se těšte v dalším článku ;) ).



 Did it On ´Em  jsem podle fotek čekala více zářivý, ale o zklamání se vůbec mluvit nedá. Kryje sice až tak ve třetí vrstvě, výsledek vám však udělá radost! Je to klasická krémovka bez shimmeru. Velice mi připomíná lak od Catrice ACid/DC. Ten je sice s lehkým shimmerem a perleťí, ale laky si jsou velice podobné.


ACid/DC kryje oproti OPI již ve druhé vrstvě, což se cení!


malíček a prostředníček Did it On ´Em ,prsteníček a ukazováček ACid/DC

Opi stál i s poštovným okolo 220,- Kč a Catrice k dostání v každém Rossmanu za 65,-Kč :)).


L.

Flormar - Super neon colors No.14

Dnes bych vám ráda ukázala moji velice oblíbenou neonku od značky Flormar. Krásné počasí naladilo letní náladu a tím pádem mám chuť na krásné zářivé barvy! Jakmile nemám v létě bláznivé barevné nehty, nejsem to já!


Na sluníčku
Jak dobře víte tak neonky nejdou vyfotit ve svém opravdovém odstínu, ale můžu vás ujistit, že tento lak je stejný jako zvýrazňovač!Jediná nevýhoda je, že kryje až tak ve čtvrté vrstvě, proto je lepší si dát jako podkladový lak buď bílý nebo tělový...

Ve stínu
K dostání je např. v obchodní centru My na Národní třídě okolo 70,- Kč, nebo v parfumeriích Douglas.


L.

neděle 22. dubna 2012

Essence - Lesk na rty Stay with me




Lesky na rty Stay with me jsou podle mě velmi povedené. Možná bych je nazývala i takovými  lesko-rtěnkami :)). 



Jsou velmi dobře pigmentované a na rtech vydrží opravdu dlouho, za což jsem ráda, vadí mi lesky nebo rtěnky, co za pět minut zmizí a musíte rty opět namalovat...Na rtech jsou velice příjemné, nejsou lepivé.




aplikátor... a odstín 03 Candy bar
Mají velice zvláštní aplikátor,který mi popravdě řečeno moc nevyhovuje..vždy je na něm až moc lesku, musím jej proto nanášet opatrně...



zleva doprava: 03 CANDY BAR, 05 I LIKE COTTON CANDY, 04 TRENDSETTER
Nyní jsou lesky dostupné celkem v šesti odstínech:


  • 01 me & my icecream 01 me & my icecream
  • 02 my favorite milkshake 02 my favorite milkshake
  • 03 candy bar 03 candy bar
  • 07 kiss kiss kiss 07 kiss kiss kiss
  • 08 deep rose 08 deep rose
  • 09 hottest pink 09 hottest pink





























Ale některé vyřazené odstíny  jako 05 I like cotton candy můžete ještě zachytit v některých slevách třeba v dm drogeriích za pouhých 29,- Kč :)).

Máte doma nějaký? :) Vyhovují vám také?


L.




China glaze Sexy in the city a Golden enchantment

Dnes bych Vám ráda ukázala dva laky od China glaze, který jsem koupila na www.hairbeauty.cz, jeden kus za neuvěřitelných 40Kč :)

Sexy in the city
Jako první je Sexy in the city  - zářivě modrá barva, s lehkou perletí s odlesky do zelena, každopádně je dost výrazná, ideální na léto. Na fotce je ve dvou vrstvách, ve kterých plně kryje.


Druhým lakem je Golden enchantment - efektový nadlak - velké množství zlatých minitřpytek v průhledné tekutině, samostatně nalakovaný je lak nevýrazný, jako efektový je velice pěkný a jeho pomocí zpestříte kdejakou nudnou krémovku :)

na nehtech je efektový Golden enchantment


Na fotce je lak nalakovaný na Essence Dress for a moment, zde nevyniknul, tak Vám jej ukážeme znovu a na tmavém laku.

Oba laky jsou vodovější konzistence, lakování je bezproblémové, CHG mají užší štětečky, než např. Opi či Essence.

Jak se vám laky China glaze líbí, vyhovují vám?

Hezký den :)

B.


úterý 17. dubna 2012

Nákup OPI laku na nehty na EBAY, platba přes PAYPAL - návod

Rozhodla jsem se pro vás sepsat jakýsi návod na nákup produktů z ebay.com, jelikož jsem na spoustě blogů v komentářích četla tyto dotazy a ne vždy byly zodpovězené.
Na úvod bych jen ráda řekla, že není důvod se toho bát, já sama mám jen základní znalosti angličtiny, ale i tak mi stačily, v nejhorším pomůže překladač na google :)
Návod bude pomocí print screenu přímo dané stránky a popisu obrázku.

Co musíte mít pro začátek: účet u jakékoli banky s povolenými platbami přes internet s nastaveným dostatečným limitem pro vaše nákupy.

Další krok je založení účtu na ebay.com


kliknete nahoře na register (v červeném kroužku)

Otevře se vám nové okno, kde vyplníte vaše údaje, jméno, adresu, kontakt, zadáte si nick a heslo...


a dole potvrdíte tlačítkem submit
Nyní vám na vámi zadanou adresu přijde mail s potvrzením o registraci a přivítáním atd... a už fungujete...


Jako další doporučuji založit účet na paypal.com (stránky jsou v češtině s podrobnými návody) - někteří prodejci na ebay možná akceptují platbu kartou, ale placení přes paypal účet je rozhodně bezbečnější, jelikož se nikdo nedostane k vašim citlivým údajům jako je číslo karty atd... a nemůže tak dojít ke zneužití.
Paypal účet je vlastně takový prostředník mezi vaším běžným bankovním účtem a ebay.

  • Kolik stojí založení paypal účtu? - nic, na počátku pro aktivaci musíte poslat 50Kč, ale ty se vám vrátí připsáním na paypal účet
  • co vlastně paypal je? - váš virtuální účet, šikovný prostředník, bezpečný prostředek pro platbu u cizích prodejců
  •  jak paypal funguje? - ze svého běžného účtu posíláte na paypal účet peníze, které zde máte uložené a při objednání produktu z ebay se platba strhne právě z toho účtu, aniž by se prodejce dostak k citlivým údajům, stejně to funguje i naopak, pokud prodáváte, kupující pošle peníze na váš paypal účet a z něj si vy můžete poslat peníze na svůj běžný účet (nebo si tam peníze nechat a něco hezkého si koupit :) )
  • je založení paypal složité - není, rozhodně ne, vzhledem k tomu, že je stránka s návody dostupná i v češtině, zvládne toto opravdu každý
  • co potřebuji pro založení paypal účtu - číslo vaší platební karty, na které máte povolené platby přes internet  s dostatečným limitem (pokud toto dosud nemáte, učiňte tak během pár minut zavoláním operátorovi vaší banky)
Otevřete si stránky http://www.paypal.com/., vpravo nahoře kliknete na sign up, poté klikněte na get started (žluté tlačítko vlevo - viz obrázek)

Po tomto kroku se zase dostanete na vyplňovací formulář, kde to po vás bude chtít, jméno, adresu, kontakty...dole potvrdíte
Další to po vás bude chtít číslo karty a kodu a platnost vaší karty.

Nyní se Vám vygenerují informace pro převod z  vašeho běžného účtu na paypal účet (číslo účtu je české banky, tak se toho nelekněte, to je v pořádku), variabilní symbol pro platbu je speciální kod, který je vždy při zadání příkazu nutno zadat!!!
Paypal po vás bude chtít zaslat 50Kč pro aktivaci účtu a poté vám ji připíše na paypal účet, takže o ně nepřijdete. Převod trvá cca dva dny, není to okamžitě!

Jakmile na paypal účet dorazí 50Kč máte jej aktivovaný a je možné z vašeho běžného účtu zadat příkaz k úhradě, za cca dva dny sem platba dorazí a můžete nakupovat :) .

Já osobně to dělám tak, že na paypal účtu mám malý obnos a pokud mám v plánu si něco koupit, přepošlu si sem jen tolik peněz, kolik budu potřebovat.

A nyní se dostáváme k samotnému nákupu na ebay a platbě: (jako vzor jsem použila nákup opi laku)

Když mám tip na lak, který chci koupit, zadám na ebay do vyhledávače opi a název laku ( v tomto případě tedy opi dutch tulips)



Zobrazí se nabídka mnoha produktů z názvem opi dutch tulips, nyní si zadám nabídku od nejnižší ceny a to, že jsem z ČR a chci zaslat do CZE



A nyní už vybírám nabídku laku, která mi nejvíce vyhovuje, vybírám si prodejce, u kterých svítí ikonka Top-rated seller a mají vyšší positive feedback než 90%, v tomto konkrétním případě tato viz obrázek:



1.cena produktu, 2. zda jde koupit ihned bez přihazování, 3. cena poštovného, 4. prodejce a jeho hodnocení
 !!!Důležité je zkontrolovat si pro jistotu znovu, zda prodejce opravdu zasílám do ČR, na té samé stránce sjeďte jen trochu níž pod fotku laku a zde uvidíte:!!!


1. klikněte na záložku shipping and payments,2. v rolovacím seznamu vyberte Czech republic a 3. zkontrolujte si cenu poštovného
 Pokud je vše v pořádku, kliknu na modře napsané Buy it now (viz krok číslo dvě v obrázku nahoře) a objeví se toto okno:


zde kliknu na commit to buy
 po kliknutí na commit to buy se objeví totéž okno tentokrát s nápisem PAY NOW,na ten kliknu,  zde se zrekapituluje cena za lak, za poštovné, celková cena a stránky se přesměrují automaticky na paypal, kde zadáte vás e-mail, heslo k paypal účtu a odsouhlasíte platbu.

Tím je vlastně celý proces nákupu dokončený. Platbu má prodejce od vás ihned a může jej hend odeslat. Na mail vám přijde potvrzení o objednávce a můžete se už těšit, až balíček dorazí. Já objednávala několikrát a balíček vždy do 10 dnů přišel.

Pozor si však dejte na výši objednávky, nad 500Kč se platí clo a dph. Já obvykle raději objednávám po jednom laku. Zadržení balíčku celníky je opruz a stojí to další prašule navíc...

Pokud máte jakékoli dotazy, neváhejte se na mě obrátit dole v komentářích či na mail, ráda pomůžu, pokud budu moct.

Přeji hezký den.

B.

neděle 15. dubna 2012

Výrobky značky RYOR

Tuším, že každá z vás už někdy slyšela o přírodní kosmetice značky Ryor, a jestli ne tak vám ji snad tímto článkem aspoň trochu přiblížím. Jedná se o velmi kvalitní a dostupnou kosmetiku s příjemnými cenami... A  od každého, kdo ji vyzkoušel slyším jen samou chválu :).


1) Hydratační krém s aloe vera a UV filtry - suchá a citlivá pleť

Já osobně se bez tohohle krému nehnu.Každé ráno po vyčištění pleti si musím obličej namazat a poté dělám make-up.Mám suchou a citlivou pleť, tím pádem pro mě byla tato varianta ta nejlepší.Je to velmi jemný krém a příjemný.Není na obličeji skoro znát a rychle se vstřebává, tím pádem nemáte celý umaštěný obličej.Samozřejmě se hodí až teď na jaro. Hydratační krémy jsou na zimu velice nevhodné, protože pleti dodávají vodu a ta v mrazech samozřejmě mrzne a spíše to pleti škodí než pomáhá.Mimo jiné má krém i bezvadný aplikátor-pumpičku!!
(Ryor-Lehký, snadno vstřebatelný krém s obsahem UV filtrů, které chrání pleť před nepříznivými vlivy vnějšího prostředí a navíc vitamin E, omezující tvorbu vrásek.)

Hydratační krém s aloe vera a UV filtry - suchá a citlivá pleť


2)Výživný krém Exclusive - suchá a citlivá pleť

Tenhle krém používám vždy po večerním čištění pleti před spaním nebo když jsem celý den zavřená doma...Je lehký, ale velice mastný.Výrobce píše, že je pro denní i noční nošení, ale mně na den přijde opravdu mastný až až.Ale asi každého názor, jak mu to vyhovuje... A na noc pro mě úplně ideální.Velmi přijemně voní.Jestli máte problémy s velmi suchou pletí, tak určitě šáhněte v drogérii Rossman po tomto výrobku:).
(Ryor-Lehký, mastný výživný a především ochranný krém. Jeho příjemná parfemace navozuje pocit svěžesti.)

Výživný krém Exclusive - suchá a citlivá pleť

3)Pleťové mléko čistící Arnika - pro suchou a citlivou pleť

Poté co si odlíčím make-up micelární vodou Bioderma, odlíčím zbytek nečistot pomocí vatovým tampónkem  tímto mlékem.je velmi příjemné a nedráždí mi pleť.V mém plánu je koupit si ještě Pleťové tonikum pro suchou a citlivou pleť
a večerní čištění bude dokonalé :).
(Ryor-Slouží k večernímu čištění, které se skládá ze dvou částí – 1. čištění mlékem Arnika, které odstraní make-up a běžné nečistoty a 2. dočištění Pleťovým tonikem pro suchou a citlivou pleť RYOR, které odstraní pot a zbylé nečistoty. Pleťové mléko čisticí Arnika nemá nežádoucí odmašťující účinky. Používá se k čištění pleti, krku a dekoltu. Dermatologicky testováno.)

Pleťové mléko čistící Arnika - pro suchou a citlivou pleť

 

 4) Břečťanový gel proti celulitidě

Tento gel jsem ještě nevyzkoušela...Jsem velice zvědavá na výsledek a určitě vás budu informovat.Slyšela jsem na něj chválu, tak uvidíme:))...
(Ryor-Přípravek obsahující extrakt z břečťanu, který napomáhá odstraňovat příznaky celulity, tzv pomerančové kůže. Pokožku dokonale hydratuje, zpevňuje a zvyšuje její pružnost. Břečťanový gel se aplikuje každý den, hlavně ráno, především na nohy a stehna, směrem od kotníků k tříslům. Aplikace na břicho a hýždě je také směrována k tříslům.)

Břečťanový gel proti celulitidě


(Všechny tyto výrobky jsou k dostání v drogeriích Rossman okolo 100,- Kč)

www.ryor.cz

A jaký máte názor na produkty značky Ryor vy?:)

L.


pátek 13. dubna 2012

Essence duo lak Boys are back in town

Essence v jedné ze svých limitovaných kolekcí (Circus Circus) představila duo laky, v pěkném balení a navrstvením obou laků vznikne lak třetí...zřejmě se toto chytlo a Essence se rozhodla na jaře zavést tyto duo laky do stálé nabídky - to se, myslím, povedlo.

Ráda bych Vám jako první představila odstín 05 Boys are back in town...


základní barva nese název boys are back in town a je to fialová, krémová barva lehce "šmrnclá" s šedou, tato barva samotná je studenější. Mě osobně se moc líbí.

druhá barva - asi ji můžeme nazvat efektovou - má název it´s just a little crush, jde o poloprůhlednou tekutinu, ve které jakoby byly na prach rozemleté barevné šupinky v odstínech růžové, fialové a modré. Pokud nalakujete tento lak samotný, je nevýrazný.



Spojením obou laků vznikne krásná, originální barva, mě osobně se líbí, na sluníčku se nádherně třpytí. Dle fotek můžete posoudit, zda vám také :)

ve stínu
na sluníčku


Tento lak seženete ve stojanech kosmetiky Essence v Rossmannu či DM za 75Kč

B.

čtvrtek 12. dubna 2012

Vítáme Vás :)

Zdravíme všechny podobné nadšence z kosmetického světa a nejen z něj. Jsme dvě kamarádky se společnými zájmy a rozhodly jsme se o naše poznatky, fotografie, zážitky, dělit s ostatními a to prostřednictvím tohoto blogu...
co u nás asi tak uvidíte: lakovací posty (fotografie, naše dojmy a krátká povídání)
                                    kosmetické recenze na jednotlivé produkty
                                    různé rady a tipy

co u nás asi určitě neuvidíte: outfit posty
                                           recepty :)

Přejeme všem hezký den :)