úterý 31. července 2012

Essence Via airmail!

Dnes bych Vám chtěla ukázat lak z Essence limitky - Ready for boarding v odstínu 04 Via airmail!

Jedná se o studenou modrou barvu s lehkým fialovým podtónem, kterou na nehteh vnímám jako nepříliš výraznou. Jde o krémovku, kryje ve dvou vrstvách (první už je vydatná, ale tu a tam prosvítá nehet), lakování jako snad u všech Essence laků bez problému. K výdrži mohu říci, že dva dny drží moc dobře i po manuální práci, mytí nádobí atd...delší výdrž neposoudím, protože mě barva po dvou dnech omrzí a jde dolů, ale co se mi na něm líbí je, že se mi neošoupaly konce a neodlupuje se. Ještě bych dodala, že schne do vysokého lesku a poměrně rychle i bez použití nadlaku.









Lak jsem kupovala tuším za 49,- v DM, ale v některých Rossmannech je tato limitka stále k dostání.

Hezký den všem :)

B.

pátek 27. července 2012

Opi - The Color to Watch

A máme tu dalšího z naší řady milovaných Opíků! Počítejte s připravovaným článkem naší celkové sbírky, ve které uvidíte nejen všechny Opi laky pohromadě ;)).

Nyní vám tedy představuji  odstín The Color to Watch!

Na sluníčku...

Při první vrstvě se asi nejdříve leknete, co jste si to koupily za strašně řidký lak. Je totiž za potřebu nalakovat nejméně tři vrstvy,poté je výsledek krásný! Nebo by šel také použít jako efektový lak na nějaký tmavý podklad. Při lakování si musíte dávat pozor na pruhování, protože to potom kazí celý dojem z krásně upravených nehtů...

Ve stínu...

Ve skutěčnosti je mnohem světlejší než na fotkách.




L.

čtvrtek 26. července 2012

Essie - Lovie Dovie

Zdravím všechny,

venku konečně zavládlo krásné počasí a pořádně zvedlo náladu!Takže hurááá do focení!!!!

Velice bych se vám všem chtěla omluvit za "chvilkové" nevěnování se blogu.. Na konci školního roku spoustu práce do školy(dohánění známek na poslední chvíli), potom dovolená v Chorvatsku a dále vytížení jezdeckým sportem,které pro mě znamená mimo relax i unavující cestování. Tím pádem vše zůstalo jen na mé milované B. Tímto bych jí chtěla moc moc poděkovat a pogratulovat, jak krásně sama psaní a focení zvládá! A slibuji,že už se to nikdy nestane!;)

A teď už k mému dnešnímu favoritu!

Včera jsem byla po dlouhé době opět doma. V Praze. Což pro mě znamená NAKUPOVÁNÍ!!!Tak moc mi to chybělo..;). Z celého dne mi největší radost udělal tenhle krasavec! Lak od Essie - Lovie Dovie!!! Tuto barvu přímo miluju! A neberte ho, když v  Sephoře na Václaváku mají 30% slevu na celý sortiment! Tím pádem mě tenhle růžovák vyšel jen na 200,- Kč!


Na sluníčku!:)

Ve stínu...


Pro srovnání a lepší představu jsem vybrala od Essie odstín Van d´Go. 

 Vlevo Van d´Go a vpravo Lovie Dovie
Jak vidíte Lovie Dovie je sytější růžová narozdíl od  Van d´Go, který je lehce do meruňkové.

Ze zhora na střídačku V.d´Go a L.V. a lahvička Van d´Go


Oba dva jsou klasické krémovky.



Opět na střídačku a lahvička Lovie Dovie

Laky Essie se mi lakují velmi dobře, i když ze začátku jsem s nimi měla velké potíže, co se týče bublinek...ale nyní je už vše v pořádku:)

Jaký je váš oblíbený lak?:).


L.

neděle 8. července 2012

Naše sbírka Essence laků - Colour & Go

Dovolte, abychom Vám představily naší sbírku Essence láčku - tzv. Essencáčků, na fotkách najdete všechny,v drogeriích momentálně dostupné odstíny, ale i ty, které se již neprodávají.

Ačkoli názory na tyto laky se různí (jedni je milují, druzí nesnáší), my je považujeme za malé poklady, které svými barvami zpestřují naší sbírku.
S těmito laky se dobře pracuje, mají obstojný štěteček, výborné krycí schopnosti a průměrnou výdrž (déle než dva dny nás lak nebaví a měníme na jiný :) ) ovšem i 3 dny dokáže lak zůstat neošoupaný a neoloupaný.


5ml za 29,90Kč, kvalitou se samozřejmě nevyrovnají naším oblíbeným OPI láčkům, ale vzhledem k ceně, kvalitě a výdrži je rozhodně můžeme doporučit.


A teď již pár fotek:








L. a  B.