středa 31. října 2012

Dermacol lak na nehty č. 118

Krásnou slunečnou středu přeji,

dnes velká změna se značkou recenzovaného laku. Přiznám se, že mě laky Dermacol nikdy nezajímaly a vždy jsem je míjela bez povšimnutí a jejich koupě mě nelákala. Nic se tedy nezměnilo a další kousky nekoupím, ale tuhle barvu jsem ještě neměla a řekla jsem si,  že jednou zkusím něco jiného než Essence, Opi, Color Club, GS apod...Člověk by neměl dělat závěry, dokud si to sám nevyzkouší.
K barvě: řekla bych, že jde o rudou s takovým cihlovým podtonem, na určitém světle je trošku s hnědým podtonem. Typická podzimní barva, v jiném období bych ji asi nelakovala. V reálu jde více do cihlova, než na fotce.
Krytí: to mě  velice překvapilo, jedna vrstva opravdu stačí, mě to zrovna vyhovovalo, protože jsem lakovala asi o půlnoci a tak jsem nemusela čekat než mi první zaschne a nanesu druhou, ale hned po první vrstvě jsem zalehla a ráno se probudila bez otlaků na laku, takže asi i poměrně rychle uschnul a krásně se leskne :)
Výdrž, tak s tou už je to horší, tím, že mám jen jednu vrstvu, mám již ošoupané špičky, někdy schválně zkusím nalakovat dvě vrstvy, jestli to bude lepší,

Celkově lak nemůžu ani výrazně pomluvit, ani nějak extra doporučit, barva je pěkná, krytí taky, aplikace byla taky naprosto v pohodě, konzistence akorát, ale výdrž slabá.



Lak je běžně k dostání ve stojanu Dermacol, např. v DM či Rossmannu a stojí 60Kč

Máte s touto značkou zkušenosti? Já další barvu asi určitě někoupím...to dám raději jednou tolik za Chinu Glaze :)

P.S.nehtíky konečně trochu rostou, díky pravidelnému dennímu užívání Biosilu

B.

pondělí 29. října 2012

Essence Iced Latte

Hezký pondělní podvečer přeji,

dnes si trochu odpočineme od tmavých laků - asi na mě nějak zapůsobil ten sníh či co ;)
Níže se můžete mrknout na krásný nude lak od Essence Iced latte, který mám sice ve staré verzi, ale totožná barva je dostupná i v inovovaném provedení.
Jde o krásnou nude béžovou, s růžovým podtonem, která kryje ve dvou vrstvách naprosto úžasně, já mám ty staré essencáčky fakt ráda :) Dlouho vydrží, dobře se lakují a tahle "nudná" barvička je líbivá. Určitě na ní v obchodě mrkněte. Vřele jej doporučuji.








Nosíváte taky "nudné" laky? Já na ně mám náladu je čas od času...

Vzkaz pro Nikol Musilovou - Gabriellka, která mi trochu připomíná Essence Irreplaceable má číslo 156, ale je trochu tmavší, šla jsem se ti podívat i do výprodejového regálku do bývalého Schleckera, ale bohužel ho tam neměli :(


B.



neděle 28. října 2012

Rimmel London - Kate

Hezké ráno,

tak dnes opět malá změna a recenze na další odstín rtěnky od Rimmel London z kolekce Kate. Dnes jde o krásnou výraznou tmavší růžovou, kterou bych si bez 50% slevy v Debenhamsu asi nekoupila. No nekupte to, za krásných 65,- Kč místo 130,-Kč! ;). Já osobně jsem totiž spíše na méně výrazné rty, mým největším oblíbencem mezi rtěnkami je odstín 03 ze stejné kolekce. Ale tak říkám si, že třeba na večer k nějaké příležitosti bych ji unosit mohla. Rtěnka je na rtech velice příjemná a vydrží celkem dost dlouho, rozhodně to není, že byste každých 15 minut museli znovu nanášet. Barvy rtěnek od Kate jsou hezky pigmentované a vypadají opravdu moc hezky. Já mohu jen doporučit! :).









Máte doma některou z rtěnek od Kate? :)

L.

sobota 27. října 2012

Gabriella Salvete č.117

Krásný zasněžený sobotní večer,

 tak počasí nám už hlásí příchod zimy, ale já na nehtech mám stále podzimní barvy! Ono se stejně z tohoto sněhu během příštích dní stane všemi "oblíbená" břečka...Takže se nebojím, že bych ještě nenošené laky nenalakovala!

Dnes bych vám ráda ukázala tuhle krásnou Gabriellku, která vypadá jako krásná temná noční obloha s hvězdami. Nejde se na nehty vynadívat! Já ho měla na nehtech dokonce čtyři dny! Obvykle laky střídám po dvou dnech...
 Je to klasická černá se spoustou malých holografických třpyteček. Lakuje se velmi dobře. Díky třpytkám sice schne hrubě, takže je nutné použít top coat, ale za to schne ultra rychle! Byla jsem opravdu mile překvapena :). A na výdrž si také nemohu stěžovat, po čtyřech dnech se sice trochu ošoupaly konečky nehtů a díky dni strávenému u koní se kousíček laku uloupl, ale to mu nemohu vyčítat ;)...
 Bohužel při focení nesvítilo sluníčko, takže efekt laku není tolik vidět, tak jsem si snažila pomoct aspoň bleskem...





A takto vypadaly nehty těsně předtím, než jsem je šla odlakovat (tj. po čtyřech dnech ;) )...
Tak jak se vám tato "noční obloha" líbí? :))

L.


pátek 26. října 2012

Essence Luxury Secret

Krásné páteční dopoledne přeji,
 
dnes Vám představím velice zajímavou barvu nesoucí název Luxury Secret  a jde o starou verzi Essence láčku. Asi si řeknete, proč vám ukazuji lak, který není v drogerii běžně dostupný, hned to vysvětlím:
1. je to krásná barva a přijde mi škoda vám ji neukázat, jistě hodně z vás má doma starší Essence láčky a takhle je třeba některé z vás také oprášíte, jako já
2. často jsem tento lak viděla ve výprodejových stojáncích v Rossmannu
3. v menších drogeriích někde ještě ani nevyměnili nové verze laků, takže se dle mého sehnat dá, na Praze 4 na Hájích ve Schleckeru tyto laky stále mají v hojném množství (mají tam ještě sto let starou limitku whoom boom či jak se jmenovala :D)
4. fotím ty laky, které nosím (nedělám to, že bych něco nalakovala jen kvůi fotkám a pak dala jiný lak), staré essencáčky tedy také nosím, tak se tu občas ukáží :)
 
Tak a teď už k barvě, popsala bych ji s trochou nadsázky jako šedo-hnědou metalízu :), barva je velice zvláštní, pruhuje, ale ne tak šíleně, jako perleťové laky, co se mi na ní líbí nejvíc je to, že kryje jen v jedné vrstvě, aplikace je úžasná (Essence - proč jsi provedla inovací laků k horšímu, proč?) starý štěteček nemá chybu, vůbec nepřetahuje na lůžko apod.
Lak schne do jakéhosi polomatného až sametového finiše. Výdrž je samosebou velice obstojná - 2-3dny bez poškození a ošoupíní konečků.
 

 
 
Také lakujete staré Essencáčky? Bude vám vadit, když se tady tu a tam nějaký objeví?
 
 
hezký den všem :)

B.

středa 24. října 2012

Catrice - 840 Genius In The Bottle

Krásné ráno všem!

Tak konečně jsme se dostala k napsání článku o tomto krasavci! Tímto vám představuji lak od Catrice s názvem Genius In The Bottle! Strašně dlouho jsem po něm toužila a také jsem mu dlouho odolávala, ale takovému laku odolat prostě nejde! Jedná se o přenádhernou duochromovou zlatou barvu, která má různé odlesky od zelené až po měděnou, hodně záleží na jakém světle se na lak kouknete, ale každý pohled stojí za to! Takové laky já přímo miluju! Lakování je opět úplně bez problémů, jen se nelekněte první vrsty, druhá okamžitě hned všechno schová a srovná. Nemůžu si pomoct, ale laky od Catrice mám z drogérkových laků prostě nejradši. Aplikace bez problémů, celkem rychlé schnutí a výdrž mají také velice dobrou. Já mám například na fotkách lak po třech dnech a z toho první den jsem strávila na koních!






Lak jsem koupila za stálou cenu 60,- Kč v drogerii Rossman ve Vodičkově, ale je dostupný určitě všude, kde mají Catrice stojan!

Jaký je váš názor na duochromy?

L.

úterý 23. října 2012

New in - 50% sleva - Debenhams

Hezký večer,


dnes mám pro vás skvělou novinu! Možná už to některé víte, ale já se to dozvěděla dnes od své kamarádky, která mě doprovází snad na všech nákupech láčků. Tímto bych jí chtěla velice poděkovat za ochotu, silný nervy a trpělivost, kterou se mnou má v drogeriích! V obchodní domě Debenhams na Václavském náměstí je právě výprodej (spíše doprodej) různých dekorativních kosmetických výrobků včetně laků! Najdete tu značky jako Flormal, Gabriella Salvete, Astor, Miss Sporty, Rimmel London  a další... . Stejné zastoupení značek je i mezi make-upy,rtěnkami, řasenkami a pudry. Co se týče stínů na oči jsem zaregistrovala jen od Flormalu. Také je tu celý stojan věnovaný jen kosmetické značce ArtDeco!



Já jsem se samozřejmě okamžitě skláněla k nejnižší poličce s laky. Nakonec u mě nový domov našly  čtyři laky od GS!

 GS č.117

 GS č.145

GS č.104

 GS č.154 (Ten vám už představovala B. ZDE)

Všechny tyto laky stály pouhých 35,- Kč!!!

Samozřejmě jsem tam nemohla nechat rtěnku od Rimmel Londo z kolekce Kate č.05, která stála pouhých 65,- Kč!


Z dnešního úlovku jsem opravdu nadšená!
A co vy, už jste byly slevy omrknout nebo se chystáte? :)

L.





pondělí 22. října 2012

Gabriella Salvete č.133

Zdravím všechny při pondělku,
 
hezký den se ani přát nedá, když se podívám z okna, už aby ty mlhy zmizely, kdo v nich má fotit :)
A dnes mám obzvlášť vydařený láček, který by se na sluníčku výjimal a blýštil o sto šest, ale nedá se nic dělat, sluníčko vykouzlit neumím...
Jedná se tedy opět o lak zn. GS v odstínu č.133 a to o krásnou fuchsiově růžovou barvu s velkým množstvím fuchsiových foil střípků s krásnými odlesky jdoucími lehce do stříbrna. Barva je opravdu nádherná, nemůžu se na nehty vynadívat.
Aplikace, je pro laky GS, typicky velice snadná, přesná, lak kryje ve 3 vrstvách, které schnou velmi rychle a ani odlákování není překvapivě nic šíleného, kdybyste měli střípečky po celých rukou a nešly dolů.
O výdrži týden apod. se u mě asi nikdy nedočtete, protože bych nevydržela mít jednu barvu tak dlouho na nehtech, ale mé typické dva dny tahle gabriellka přežila ve 100% stavu a věřím, že min. další dva dny by tomu bylo také tak.
 
Lak rozhodně doporučuji, mrkněte na nej, v drogerii je aktuálně k dostání! :)
 
 
 
 
Lak zakoupen minulý týden v Rossmannu v akci za 52Kč (která myslím trvá do konce října)
 
Co na něj říkáte? Já si laky GS celkem zamilovala poslední dobou :)
 
B.

pátek 19. října 2012

s.he - tmavě modrý krémový lak

Hezký den přeji,
 
dlouho jsem scháněla tmavě modrý krémový lak, bez fialového podtonu a to z řad běžně dostupných a ne příliš drahých laků, protože jsem si nebyla jistá, jestli se mi na sobě takto hodně tmavá modrá bude líbit a nechtělo se mi zbytečně investovat moc peněz např. do OPI či Chiny Glaze apod.
Ač je mi značka s.he(privátní značka drogerie DM) celkem nesympatická, nelíbí se mi její obaly a vůbec se mi celkově nelíbí, jen u nich jsem našla přesně tu modrou, kterou jsem hledala. Laky nemají názvy, ani si nejsem jistá jejich číselným označením, proto jsem Vám raději vyfotila etiketu lahvičky.
 
Barva je to skutečně hodně tmavě modrá, ale zase ne tak, že by šla do černa, modrou v ní vidím stále, úplně čistá krémovka.
Co mě velice příjemně překvapilo je krytí, při pečlivém nanesení stačí jedna vrstva, já ze zvyku dala dvě. Aplikace byla celkem v pořádku (zjistila jsem však, že mi nejvíce vyhovují Colorclubí štětečky), lak není ani moc hutný, ani se hned nerozteče po celém nehtu, což je výhoda, protože když Vám tmavý lak zateče až ke kůžičce, špatně se odstraňuje a dočišťuje. Ještě dodám, že schne poměrně rychle.
Výdrž ještě upřesním, mám v plánu lak nechat i přes víkend, tak uvidíme, co vydrží :)

EDIT: výdrž mě mile překvapila, na tuhle značku jsem nečetla žádnou chválu, spíš naopak, ale 3 celkem pracovně nabité dny, lak na méně používané ruce vydržel naprosto nedotčený, na levé ruce (ano,jsem levák :)) to bylo trochu horší, tam se maličko odlupoval, ale i tak mě výdrž potěšila, je to totiž krásná barva, kterou jiště někdy nalakuji znovu.

Ovšem na odklakování si připravte alespoň 5 tamponků a dostatek odlakovače, protože ta tmavě modrá šíleně uprasí celé nehtové lůžko...
 
 
 
 
 
 
 
Lak jsem zakoupila v DM drogerii, jeho běžná cena je kolem 60Kč, já ho měla s 10% slevou, díky kuponku.
 
Co říkate na tuhle fakt dost tmavou modrou?
 

B.