čtvrtek 29. listopadu 2012

Gabriella Salvete 157

Hezký den přeji,

tento láček jsem si nechala schválně na dnešní den, kdy meteorologové předpovídali mráz a sněžení proto,že ho vnímám jako zimní, což se však nevydařilo (na horách možná ano), ale jelikož žádný jiný nafocený nemám, ukáži Vám ho i v dnešním deštivém dni.

Jde o všem dobře známý láček od GS v odstínu č. 157, četla jsem na něm na hodně blozích, viděla hodně obrázků, ale ani já jsem mu neodolala a chci Vám ho ukázat.

Jde o lila tekutinu, která obsahuje velké množství modrých střípků, které se na sluníčku krásně lesknout a třpytí. Lak kryje až ve 3 vrstvě, ale díky rychlému schnutí to není až takový problém, aplikace naprosto bezproblémová. Neporušený vydrží 4 dny. Barva je hodně decentní,jemná.
Tento láček můžu určitě doporučit!









Zakoupen v Rossmanu v akci za 50Kč, standardní cena je 69Kč a je aktuálně dostupný...

B.

pondělí 26. listopadu 2012

Essence Be Optimistic!

Hezké pondělní dopoledne přeji,

předem se Vám také chci omluvit za dlouhou mezeru v přispívání, která je způsobena tím, že zkrátka a dobře není kdy fotit - ráno než jde člověk do práce - je tma, odpoledne přijde z práce - je tma a během pracovní doby - jistě chápete - není vhodné běhat kolem baráku s lahvičkou v ruce a foťákem :) Dá se tedy fotit jen o víkendu a nafotit tak něco málo dopředu, o co se budeme snažit, ale pro jistotu nic neslibuji, máme obě totiž mnoho aktivit...

Dnešní láček je od Essence - ve staré verzi  v odstínu Be Optimistic, v neděli svítilo sluníčko, bylo docela teplo, všude kolem barvy podzimu a tak byla tato barva jasná volba.
Jedná se o krásnou oranžovo bronzovou barvu se shimmerem, která kryje v jedné vrstvě - ano, na fotkách je jedna vrstva, což je úžasné plus.
Na různých světlech se barva tváří jinak, ve stínu je tmavě bronzová, na sluníčku z ní více vykukuje oranžová - je však opravdu moc povedená, ruce s ní jsou upravené, elegantní.
Výdrž u mě tradiční okolo 3 dnů naprosto bez poškození.

Kdo tento láček máte doma, neváhejte jej vytáhnout, zbývá posledních pár podzimních dní :)








Jak se těšíte na sníh? A jaké barva máte nejraději na zimu?

B.

sobota 24. listopadu 2012

Catrice - 430 Purplelized

Krásnou slunečnou sobotu všem!

Moc bych se vám chtěla omluvit za týdenní pauzu. Bohužel jsem ani já ani B. neměly dostatek času, ale myslím, že vám můžu za nás obě slíbit, že se to už spraví! Doufám, že nám naší neaktivitu prominete ;).

Dnes bych vám ráda ukázala krásný fialový lak s velmi výrazným stříbrným shimmerem. Podle mě je to ideální barva na tento přelom podzim-zima. Na slunci působí jako krásná teplá fialová se shimmerem trochu do zlatova, ale ve stínu je to půvabná chladná barva!
Lakuje se velmi pěkně. Konzistence je taková řidší, ale to mě osobně moc nevadí. Sice pak kryje až ve třetí vrstvě, ale schne opravdu rychle!
Výdrž s nadlakem je asi 4 dny s trošku ošoupanými konečky ;).




Tak co, byly jste se kouknout na výprodeji Essence? Já ano, a jsem celkem zklamaná. Sice pár úlovků mám, ale čekala jsem něco trochu jiného... :).
L.

pátek 16. listopadu 2012

Catrice - Starorůžové nehty s trochou třpytu

Hezké (konečně) páteční odpoledne!

Dnes bych vám ráda ukázala mojí starorůžovou manikúru s trochou třpytu ;), která se skládá z krásného starorůžového Catrice laku, který nese název 090 - Karl says trés chic z řady Ulti mate nudes a efektového laku také od Catrice Gold leaf  LE SpectaculART, který vám již představovala B. ZDE .

Tohoto krásného růžováka okukuji už hodně dlouho, poprvé jsem si ho všimla na nehtech mé kamarádky a hned si mě získal! Je to krásná decentní barva, která rukám lichotí.
Jedná se o klasickou krémovku, která se lakuje velmi příjemně.
Kryje již ve dvou vrstvách a schne rychle do vysokého lesku.
Výdrž zatím nemohu posoudit, vzhledem k tomu, že ho mám teprve druhý den,ale určitě vám dám vědět. Jinak je stále bez poškození.







¨
Tak jak se vám líbí? :)

L.


středa 14. listopadu 2012

Catrice láčky z limitky SpectaculART

Zdravím všechny,

dnes bych Vám chtěla ukázat dva láčky z poměrně nové Catrice limitky SpectaculART. Limitka je celá hezká, ale kvůli omezenému rozpočtu jsem si vybrala "jen" dva láčky:

první, je lak nesoucí název 04 Soulful - jedná se o fialovo-vínovou nádhernou barvu, s velice jemným vínovým shimmerem. Tato typicky pozdzimní barva se mi zalíbila na první pohled. Kryje ve dvou vrstvách, aplikace je naprosto bezproblémová, štěteček je poměrně široký, ale ne tolik jako u Essence laků, takže se dá lakovat docela přesně. Schne rychle do vysokého lesku. Obě vrstvy jsem nanesla hned po sobě a naštěstí to neudělalo žádnou neplechu jako bublinky apod. Takže za mě  ANO :)

druhý je efektový lak Gold leaf - jde o průhlednou tekutinu, ve které plavou zlaté větší a mini třpytečky, lze jej použít jako efektový přes barevný lak v jedné vrstvě, já jej však dala samostatně a ve 3 vrstvách docela "kryje", ve 4 by to bylo ještě lepší. Tento krasavec mi připomíná mého zimního nejoblíbenějšího OPI(íka) a to Spark de Triomphe - ten je tedy krásnější a ve dvou vrstvách plně krycí, ale tento Catrice se také povedl - posuďte samy -  z fotek - kdyby Vás cokoli zajímalo, ptejte se :)






Vínový lak stál 65Kč, efektový 75Kč, zakopeny v Rossmannu

Máte už něco z této limitky?

B.

úterý 13. listopadu 2012

Essence - 03 A piece of forever

Krásný večer vám přeji,

chtěla bych vám představit další lak z aktuální limitované edice značky Essence - Twilight bearking dawn part 2.
Je to krásná zlatá barva (já vím...! už zase..., ale slibuji, že příště už konečně nějaká jiná barva!) se zlatavým shimmerem. Má dvě podoby, a to na světle je to krásná teplá sytá zlatá, a ve stínu se lak mění do studené zlatavé.
Krytí je naprosto dokonalé už v první vrstvě! Lak má sice tendence pruhovat, ale to se lehce srovná při druhé vrstvě. Schne myslím optimálně rychle a do hezkého lesku.
S výdrží jsem také velmi spokojená, vydržel dva dny, skoro netknutě.
Kdybych to měla říct krátce a stručně, tak jsem opravdu spokojená! :)


Jak vidíte, tak i já jsem byla donucena udělat rapidní krok a zkrátit moje nehty na minimum...Už se nemohu dočkat, až mi zase dorostou. Cítím se s takto krátkými nehty prostě nějak divně...






Máte nějaký lak z této limitky? :)


L.



pondělí 12. listopadu 2012

Essence Jacob´s protection

Zdravím všechny při pondělku,

dnes Vám ukážu druhý láčkový úlovek z nové Essence limitky Twilight a tím je lak nesoucí název 01 Jacob´s protection.
Jedná se opět o černou nebo hoooodně tmavě modrou základní tekutinu, ve které plave množství modrých, tyrkysových, zelených a fialových střípků, které jsou však nejvíce patrné v lahvičce, na nehtu tak nějak zapadají a nejsou tak výrazné jako u fialového laku Alice had a vision - again.
Rovnou tedy mohu udělat srovnání - fialový lak se mi líbí více, tam střípky krásně září, v tomhle se nějak utopily a v určitém úhlu je obyčejně modro-černý.
Lakování je zcela totožné jako u fialového, štětečky jsou zbytečně moc široké a husté, to by Essence mělo vylepšit.
Výdrž je poměrně dobrá,dva dny bez poškození,  ale fialový láček nevydržel moje nedělní několika hodinové uklízení a cídění celého bytu, kousky laku se tu a tam ulouply, ale byl to velký zátěžový test :)







Lak stojí 55Kč.

Jak se vám modrák líbí?

L. vám snad brzy ukáže další láček z této kolekce :)

B.

sobota 10. listopadu 2012

Gabriella Salvete č.104

Krásný sobotní podvečer,

pro změnu vám chci představit krásný zlatý lak se spoustou zlatých třpytek od GS. (Ano, také jsem si všimla, že jsem poslendí dobou na tu zlatou nějaká ujetá...:P. ) Tentokrát se jedná o velmi světlou zlatou barvu bez žádných odlesků, je čistě zlatá. Lakování je jako vždy u Gabrielly výborné. Stačí krásně dvě vrstvy. S výdrží jsme také velmi spokojená, po třech dnech byl netknutý! Schne také rychle, ale k vysokému lesku je potřeba použít top coat  ;). Opravdu nevím, proč se u mě ty zlaté laky tak rozmohly... :).









Nosíte zlaté nehty? :)
A jaký lak máte teď?:). Já jdu na koncert a k mému neonově růžovému tílku nepatří žádný jiný lak než Poptastic!:).

L.

pátek 9. listopadu 2012

Essence Alice had a vision - again

A je to tu, poměrně dlouho očekávaná limitka od Essence - Twilight breaking dawn je k dostání v drogériích ( i když ne ve všech, např v DM na Arkádách jsou i dnes zbytky Cherry b.g.)
Filmy vůbec nesleduji, neviděla ani jeden díl, ani limitka mě nějak zvlášť nezaujala, ale pokaždé když je nějaká nová celá natěšená běžím do drogerie ji omrknout - hlavně tedy laky, samozřejmě :)
A z téhle kolekce mě zaujaly laky dva a dnes Vám představím jeden z nich - v odstínu 02 Alice had a vision - again.
Lak má skoro černou (hooodně moc tmavě fialovou) základní tekutinu a plave v ní velké množství fialových střípků a o něco méně střípků zelených a modrých. Barva je tedy dost tmavá, ale přesto decentní a elegantní.
V první vrstvě nekryje skoro vůbec, ale druhá vrstva naprosto stačí k výbornému krytí a syté barvičce.
Aplikace by byla mnohem snažší, kdyby štěteček nebyl tak tlustý, hrdlo lahvičky tak úzké a lak mohl mít trošku řidší konzistenci, s trochou opatrnosti se ale dá lakovat docela přesně.
Milovníkům tmavých barev můžu lak doporučit, takový totiž není často k vidění a teď na podzim se skvěle hodí.




Příště si dáme druhý můj úlovek...

Jak se Vám tato kolekce líbí?

B.