pátek 28. prosince 2012

OPI GoldenEye

Hezký podvečer přeji,
 
Vánoce pomalu za námi, nový rok je před námi a já mám pro vás dnes na ukázku láček, který jsem dostala od Ježíška L.
Jaký jiný láček by mi mohl udělat takovou radost, než zn.OPI v odstínu GoldenEye.
Tento lak je z nějnovější kolekce k poslední bondovce Skyfall 007.
 
Jde o průhlednou tekutinu plnou zlatých střípků, které ve 3 slabších vrstvách tvoří souvislou zlatou vrstvu, která působí jako zlatá folie...
Barva je výrazná, unikátní, teplá zlatá s žluto-oranžovým nádechem, prostě nádherná, slavnostní, nechám si ji na nehtech i na přivítání nového roku.
Aplikace je naprosto bezproblémová, schnutí je velice rychlé. Jak jsem psala výše, k plnému krytí jsou potřeba 3 vrstvy, ale nemusíte se jich bát,stačí opravdu slabé.
Neporušený vydržel 3 dny, pak se ošoupaly konce.
 
A nyní už pár fotek tohoto fešáka :)
 
 
 
 
 
Co na něj říkáte? Líbí? Mě moc!
Jaké láčky nadělil Ježíšek vám?
 
B.
 

středa 19. prosince 2012

Color Club -Wotrh the risque

Po opravdu dlouhé době vám přeji všem krásný předvánoční večer!

Je mi velice líto, že jsem tak dlouho nebyla schopna přidávat žádné články. Myslím, že je zbytečné tu vypisovat důvody, které k tomuto vytížení vedly, ale opravdu už doufám, že se to dlouho opakovat nebude! Ale laky mi samozřejmě pořád přibývají, ať už to je jako dárek, nebo jen tak láček pro radost!:). Takže k recenzování toho mám nyní opravdu hodně! ;)

Dnes bych vám ráda ukázala ten nejnádhernější "holográfek", co znám! Pyšní se jménem Wotrh the risque. Dostala jsem ho od B. k narozeninám ještě s odstínem jménem Edie, který vám také brzy představím!

Už ho obdivuji na ostatních blozích několik měsíců a má touha po něm byla neskutečná! Je to prostě můj vysněný láček...:)

Jedná se o klasický stříbrný holografický lak. Lakování je velmi příjemné. Lak je poněkud řidší konzistence, ale krásně kryje už ve druhé vrstvě a schne díky třpytečkám velice rychle. Color cluby mají celkem úzký štěteček, ale nic jiného se laku nedá vytknout. Doporučuji pro zvýraznění holografického lesklého efektu, použít nadlak! Na sluníčku se na nehty nebudete moci vynadívat! :))...






Máte nějaký podobný "holográfek" ? :)
L.


čtvrtek 6. prosince 2012

Vybavte se na zimu!

Zdravím všechny čtenářky :),


jelikož zima se již výrazně hlásí o slovo, je třeba  se na ni pořádně připravit a vybavit se na ni...proto mi dovolte, abych Vám představila můj obchůdek s háčkovanými doplňky zde...
Vyrábím kruhové šály - tzv. nákrčníky a hřejivé kulíšky  z nekousavého a příjemného materiálu české výroby, na přání je možno vyrobit věcičky v mnoha barvách.. ("modelka" maminka :) )




 
 
Tak se přijďte mrknout :)
 
 
B.

středa 5. prosince 2012

Catrice Marilyn & Me (+dotaz)

Hezký středeční podvečer přeji,

vzhledem k tomu, že už máme advent, zvolila jsem včera,pro mě  typicky vánoční barvu, v odstínu Marilyn & Me od Catrice.
Jedná se o červenou barvu trošku jelly konzistence, takže ani ve 3 vrstvách zcela nekryje, ale to mi nevadí, obsahuje červený shimmer a tu a tam nějakou tu mini červenou třpytku, v lahvičce se to jimi jen "hemží", na nehtu jich příliš mnoho neulpí.
Aplikace je vynikající, Catrice laky i štětečky mám ráda, dá se lakovat velice přesně kolem nehtového lůžka. Více viz foto :)


Ještě však mám na vás čtenářky dotaz mimo nehty a laky, ale přece jen...
Neobjednávala jste některá z vás zboží na MUAstore.co.uk v průběhu akce poštovné zdarma a sleva 35% ?Já totiž ano, objednala jsem 19.11., 26.11. mi napsali, že balíček odeslali a dodnes nic nepřišlo, začínám z toho být trochu nervozní ( i když vím, že před Vánoci je delší dodací lhůta normální) tak jsem se právě chtěla zeptat na Vaší zkušenost? předem díky za jakékoli info...

a teď už láček :)







Zakoupen v Rossmanuu za 65Kč loni, ale mám ten dojem, že je stále v nabídce.


B.