čtvrtek 28. února 2013

Catrice - I´m a Star


Krásný čtvrtek přeji!

Nedávno jsem po dlouhé době vytáhla všechny laky a snažila se je nějak přehledně složit. Už jsem ani nevěděla, že některé laky mám a velice mě zarazilo, jak jsem na některé krasavce mohla zapomenout! Mezi ně patří i tento krásný zlato-khaki Catrice...


Jako vždy, Catrice  laky u mě vedou na plné čáře! Jde hlavně o to, že za tu cenu jsou opravdu kvalitní a velmi dobře se mi lakují, díky jejich širšímu plochému štětečku. Výdrž je zcela nádherná a krytí také suprové! Ve všech směrech jsou dokonalé! :)








 Druhý den jsem nehty zkusila trošku pozměnit a použila jsem Soft touch top coat od Essence. Kombinace se mi velice líbí :).


Jaký názor máte na "matné" nehty vy? :)


L.


středa 27. února 2013

Essence 148 Prom-berry

Hezkou středu všem,

do obchodů se již dostali novinky od Essence, samozřejmě jsem je musela jít omrknout, zatím mě nic tak neuchvátilo, abych si toho nesla domů hromady, vzala jsem si jen dva laky z toho vám jeden ukáži dnes a ten druhý někdy příště ;)
 
Esennce Prom - berry je nádherný tmavě fialový lak se světlejším fialovým shimmerem, který je dobře znatelný pouze na sluníčku či pod umělým osvětlením, jinak na nehtu není téměr patrný oproti lahvičce. Barva je to krásná, neokoukaná, schne do vysokého lesku, zatím jej mám jeden den, ale více jak 3 dny ho určitě mít nebudu, takže pokud se nějak dramaticky oloupe, přidám edit k výdrži.
 
Essence má tyhle nové laky v krásných odstínech, ale zlaté ty staré lahvičky, vyhovovaly mi jak obsahem, tak štětečky, tohle je opravdu takové kopyto, že musíte dávat sakra velký pozor, abyste si nezmalovaly celou špičku prstu, třeba u malíčku mám opravdu honičku nalakovat pouze nehet...Essence - zamysli se nad tím!
 
Pro jeho hezkou barvu mu to odpouštím, ale lakování není žádná pohádka...bohužel.
 
 
 
 
 
 
Co jste si z novinek pořídily vy?
 
B.

pondělí 25. února 2013

Color club - Edie

Krásný pondělní večer,

dnes vám konečně představuji nádhernou křiklavou zelenou jménem Edie!!! S tímto lakem vaše nehty opravdu nikdo nepřehlédne. Je pravda, že se mnohem více hodí na léto, ale o víkendu nám na chvilku krásně vysvitlo sluníčko a musím uznat, že to mu opravdu sluší!
Lakování je bezproblémové, štěteček je na můj vkus zbytečně tenký a více mi vyhovují ploché než kuláté, ale to je prostě Color club ;). Krytí tedy není úplně dokonalé. První vrstva je opravdu šílená, nehty vypadají jak kdyby na nich byla jakási plíseň! Druhá to ovšem krásně srovná, ale jak už jsem říkala, nekryje 100%... Výdrž je standartní - 2 až 3 dny.







Tak co na něj říkáte? :)

L.

čtvrtek 14. února 2013

Essence Naturventarista - Mother earth is watching you

Hezký den přeji,
 
minulý týden mě nějak přepadla nálada na "nudný" lak a moje volba padla na lak Essence ze staré limitky Naturventarista. Lakovala jsem jej poprvé, i když ho mám doma snad už rok ;)
Lak mě však mile překvapil svým krytím již ve dvou tenkých vrstvách, dobrou aplikací, zajímavou barvou, která je béžová se stříbrným shimmerem znatelným i na nehtech. A co bylo nejvíce překvapující, lak vydržel bež poškození celých 5 dní! - což je u mě rekord, žádný lak jsem už dlouho nevydržela mít nalakovaný 5 dní v kuse, tento ano, protože jsem jednak byla líná přelakovat, držel bez problému a líbil se mi :) Není to nic extra, ale chtěla jsem Vám jej ukázat. Z této limitky mám všechny 4 laky, lakovala jsem však jen tento a ten meruňkový. Ostatní barvy jsou "divné" a mám jen z čistého hamounství, protože stály 5Kč ;)
 






Máte vy doma nějaký, z této staré limitky?

P.S. už se těším na novinky Essence 2013, sice si asi nic moc nekoupím, ale stejně se na ně vždycky těším ;), možná vezmu jeden lak, jeslti bude lepší... ;)

B.