pátek 25. ledna 2013

OPI Spark de triomphe

Krásné mrazivé dopoledne přeji,
 
 
dnes bych vám chtěla ukázat mého velkého oblíbence, především zimního období a je jím opět OPI láček v odstínu Spark de triomphe...tento láček je již asi dva roky starý, jistě jste jej mnohokrát viděly, už je i poměrně obtížně sehnatelný, já jej kdysi kupovala přes Ebay.
 
K barvě, jde o základní průhlednou tekutinu, která je plná zlatého a stříbrného prachu a zlatých a stříbrných třpyteček různých velikostí. Normálně kombinaci zlata a stříbra doslova nesnáším, ale tenhle lak miluju, když jej máte nalakovaný, vaše ruce jsou s ním luxusní, působí jako šperk a nemůžete se na něj vynadívat, alespoň tak to mám já. Vzhledem k tomu, že lak už asi jen tak neseženu a docela rychle ubývá, budu jej nosit na zvláštní příležitosti a tzv si ho šetřit ;).
 
 
Aplikace je jako u všech Opíků pohodová, snadná, lak kryje ve dvou vrstvách, ty jsou i na fotkách. Má hrubý povrch, proto doporučuji nanést jednu až dvě vrstvy top coatu, laku ještě přidá na třpytu. Odlakování jedině alobalovou metodou, nebo sloupat (nedivte se, jde krásně loupat po celých kusech :) a možná je to i šetrnější, než alobalová metoda ) Normálním způsobem nemáte šanci jej odlakovat. Vydrží cca 3 dny neporušený, poté se kvůli více vrstvám (1 podlak, 2 vrstvy laku a 2 vrstvy nadlaku) začne tu a tam od konců odlupovat, ale dá se to opravit a lak nosit hezký tak 5 dní. Pak už jej sundavám, nevydržím mít jeden lak déle než 5 dní  a to i když jde o takového krasavce. Zasloužil by si lepší fotky, ale v tomhle období tmy, mlhy a nevlídna je to obtížné...zkrátka a dobře si představte, že v reálu je ještě krásnější :)
 
 
 
 
detail


Máte jej také? Co na něj říkáte? Já ho miluju :)

B.

7 komentářů:

  1. vypadá opravdu skvěle:) ani bych neřekla, že jsou to pouhé dvě vrstvy:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to je na něm ještě lepší, že opravdu stačí jen dvě a krásně kryje :)

      Vymazat
  2. Je naozaj krásny, hneď by som ho brala :)

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá krásně :)! Celkově miluju glitrové laky :D.

    OdpovědětVymazat
  4. Je opravdu nádherný.:)Úplně ho vidím, jak by se vyjímal někde na plese..:)

    OdpovědětVymazat
  5. jéé, ten chci taky, mooooooooooooc se mi líbí, je krásný....:-), hned jak ho někde uvidím, koupím si ho

    OdpovědětVymazat