pondělí 8. října 2012

Essence Chic Reloaded

Hezký den všem,

pro dnešek tu máme zase jednoho Essencáčka :) (slibuji, už bude změna).
Jde o krásnou tmavou podzimní duochromatickou barvu, která je v základu tmavěšedo-zelená s fialovými  a zelenými odlesky. Na fotkách jde tu měňavou krásnou barvu těžko zachytit, v každém úhlu pohledu je jiná.

Lak kryje ve dvou vrstvách, naprosto minimálně pruhuje, opravdu nic hrozného, je řidší konzistence, takže pozor aby Vám lak nezatekl moc blízko ke kůžičce (u tmavých laků se to hůř opravuje), štěteček byl u tohoto laku celkem v pořádku, nebyl opelichaný a ani moc široký oproti některým jiným novým essencáčkům (zde výrobci fakt šlápli vedle, kvalita štětečků je u každého kusu diametrálně odlišná)

Jelikož jsem vrstvy nanesla příliš krátce po sobě, udělalo se mi pár bublinek, to ale trpělivějším osobám nehrozí :) Schnutí bylo překvapivě velice rychlé. Zatím ho mám na rukou cca 24hodin a lak je naprosto bez chybičky,bez jediného odloupnutí, ani špičky nejsou ošoupané.

Lak můžu pro jeho nádhernou barvu doporučit.

Za uštíplý kousek na ukazováčku nemůže lak, ale moje nehty, skoro všechny se mi zatrhly, takže přijde ozdravná razantní změna a to v podobě totálního zapilování  nehtu, aby narostly nové a zdravější a už se tolik nezatrhávaly (poslední dobou dostaly nehty zabrat  - tahání dříví v lese, řezání dříví, míchání malty apod :) ) Proto další fotky budou na kratších nehtech...

Také se chci vyjádřit k momentální kvalitě fotek, ta šla docela dolů, díky momentálnímu počasí, dříve se stmívá apod...na focení za ideálního světla a pokud možno na sluníčku můžeme jako autorky fotek až do jara asi zapomenout. Ráno když vstáváme je totiž tma, když přijdeme odpoledne domů, je už hrozné šero a když náhodou vyjde na focení čas o víkendu, nepřeje počasí, jako tomu bylo např. tuto neděli (dešťové fotky by asi nebyly to pravé :) Omluvte nás proto, prosíme, nechceme Vás však připravovat o články s dalšími a dalšími našimi úlovky ;)




Zakoupen v Rossmannu za 40Kč
obsah 8ml


B.

1 komentář: